colindatori-hoti
Doi minori puși pe rele s-au deghizat în colindători și au dat spargeri peste spargeri în Merei. Unele cazuri au fost descoperite de polițilști, în luna decembrie, alte hoții au fost dovedite acum. În toate cazurile a fost vorba despre aceiași doi minori, de 13 și 15 ani, care au intrat în casele localnicilor din Merei și au furat tot ce le-au picat în mâini.
Faptele au fost sesizate poliției în perioada 27 decembrie 2015 – 01 ianuarie 2016 și au fost inițial înregistrate în evidenţe cu autori necunoscuți.
Din cercetările efectuate de polițiștii din Merei, s-a constat faptul că cei doi minori, sub pretextul că umblă cu colindul, au profitat de neatenția proprietarilor în vârstă de 60 respectiv 74 de ani și au sustras documente și bunuri estimate de persoanele vătămate la peste 2.000 de lei.În urmă cu două săptămâni, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 poliţie rurală Merei au depistat o localnică în vârstă de 13 ani cu privire la care au stabilit că este principalul bănuit de comiterea unui furt dintr-o locuinţă de pe raza localităţii Ogrăzile.
Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că evenimentul s-a produs în perioada în care proprietarii erau plecaţi de acasă. Bănuita a predat poliţiştilor două telefoane mobile şi mai multe bijuterii sustrase, bunuri ce fuseseră ascunse de minoră într-un imobil nelocuit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here