masini-numere-bulgaria
Doi indivizi din București de 28 de ani au ajuns după gratii după ce polițiștii buzoieni le-au probat faptele ilegale.
În noaptea de 14 și 15 ianuarie, tinerii puși pe rele s-au deplasat pe raza municipiului Buzău cu un autovehicul pentru a sustrage geamuri aferente oglinzilor retrovizoare exterioare de la autovehicule de lux, de la unul dintre bucureşteni fiind recuperate 27 de geamuri de oglinzi exterioare. Inițial, faptele au figurat cu autori necunoscuți, însă ulterior, polițiștii iau descoperit pe cei doi.
Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale de la Poliţia municipiului Buzău şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale s-au deplasat pe raza municipiului Bucureşti, unde, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei nr. 24 Poliţie Bucureşti, au efectuat două percheziţii domiciliare la cei doi bucureşteni bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.
Activităţile s-au desfăşurat în baza mandatelor de percheziţie domiciliară emise de Judecătoria Buzău cu privire la zece infracţiuni de furt de la autovehicule de lux de pe raza municipiului Buzău şi de pe raza comunei Costeşti.
Ulterior, indivizii au fost prinși și conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău în vederea continuării cercetărilor iar ca urmare a probatoriului administrat procurorul de caz a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de furt calificat respectiv complicitate la furt calificat iniţial cei doi fiind reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile a celor doi bucureşteni.
Poliţiştii de investigaţii criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi bucureşteni.
Prejudiciul a fost estimat de către proprietarii autovehiculelor la aproximativ 20.000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here