arestare-mascatiIntervenție în forță a polițiștilor și a mascaților buzoieni, marţi, pe Bulevarul Unirii, în zona Unirii Sud, care au imobilizat și reținut în trafic doi bărbați.

Potrivit informaţiilor furnizate de IPJ Buzău, cei doi bărbaţi, în vârstă de 41 şi 45 de ani, din judeţul Dâmboviţa, au fost prinşi de poliţişti la scurt timp după ce au comis un furt dintr-un autoturism parcat pe strada Transilvaniei din Buzău. Autoturismul cu care se deplasau cei doi bănuiţi a fost interceptat de poliţişti în trafic. Furtul a fost sesizat unei patrule de poliţie de către un buzoian, care a precizat că un bărbat a spart geamul lateral al unui autoturism ce se afla într-o parcare de pe strada Transilvaniei şi a sustras din interior o geantă ce conţinea documente personale şi bani. Poliţiştii au stabilit că necunoscutul respectiv a părăsit zona împreună cu un alt bărbat, într-un autoturism înmatriculat în judeţul Dâmboviţa.

Autovehiculul a fost dat imediat în consemn dispozitivului de siguranţă publică de pe raza municipiului Buzău, iar la scurt timp a fost interceptat de un echipaj de poliţie rutieră pe bulevardul Unirii, în apropierea zonei Bariera Ploieşti.

La volan a fost identificat un bărbat de 45 de ani din judeţul Dâmboviţa, care era însoţit de un alt dâmboviţean, în vârstă de 41 de ani.

Cei doi au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, iar cercetările au fost preluate de poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale.

Prejudiciul, în valoare totală de 4.500 de lei, a fost recuperat integral, iar în cauză a fost întocmit dosar sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Poliţiştii au luat împotriva celor doi bărbaţi din judeţul Dâmboviţa măsura reţinerii pentru 24 de ore şi continuă cercetările, sub supravegherea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here