catuse
Polițiștii au reușit să prindă o gașcă de hoțomani care au spart în ultime vreme mașini pe bandă rulantă. Indivizii, toți tineri, care ar fi trebuit să se preocupe de studii și de viitor, nicidecum de fărădelegi, au fost reținuți.

”În urma activităților desfășurate de polițiștii de investigații criminale de la Poliția municipiului Rm. Sărat a fost identificat și prins principalul bănuit de comiterea unui furt dintr-un autoturism – un adolescent în vârstă de 17 ani din Rm. Sărat.
Fapta, comisă în noaptea de 15 spre 16 noiembrie a.c., a fost înregistrată inițial în evidențe cu autor necunoscut.
În urma extinderii cercetărilor, polițiștii au stabilit că adolescentul de 17 ani, doi râmniceni de 13 și 14 ani și un tânăr de 18 ani din comuna Ziduri ar fi principalii bănuiți de comiterea altor șapte furturi din autovehicule, fapte comise de la începutul lunii noiembrie a.c. pe raza municipiului Rm. Sărat.
Evenimentele erau înregistrate în evidențe cu autori necunoscuți.
Prejudiciul, estimat la aproximativ 2500 lei, a fost recuperat în proporție de 50%.
Față de râmniceanul de 17 ani și tânărul de 18 ani din comuna Ziduri s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul comiterii infracțiuni de furt calificat și urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm. Sărat”, au transmis oamenii legii.
Polițiștii de investigații criminale continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale a bănuiților. Nu este exclus ca gașca de răufăcători să mai fi comis și alte infracțiuni similare ori de altă natură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here