IMG 6003Iarna s-a intors in forta si a generat deja o serie de probleme in judetul Buzau. Din cauza viscolului puternic si a zapezii care a cazut astazi, circulatia pe unele drumuri judetene si nationale a fost afectata, mai multe masini si doua autobuze ramanand blocate in trafic.

Un autobuz cu calatori a ramas blocat la orele serii pe DJ 102 H intre Caldarusanca si Pitulicea, tot aici ramand inzapezite mai multe masini. Dupa mai multe zeci de minute, autoturismele au fost deszapezite de un localnic binevoitor care a intervenit in zona cu un tractor. In ceea ce-i priveste pe pasagerii autobuzului, unii au facut cale intoarsa catre casa, in timp ce altii asteapta inca o solutie.

Un alt autobuz a ramas blocat in aceasta seara pe DJ 214 A in localitatea Largu, autoritatile luand decizia ca cei 10 pasageri sa fie transportati in gradinita din zona pentru a nu suferi de frig.

Din cauza zapezii si a viscolului, probleme mai sunt si pe alte drumuri judetene si nationale. Pe DN 22 Ramnicu Sarat-Braila, politistii au interzis transportul masinilor mai grele de 3,5 tone, incercand astfel sa evite eventualele blocaje in trafic, avand in vedere ca si in judetul Braila iarna creeaza probleme iar mai mai multe tiruri sunt inzapezite. DJ 214 A Caragele-Rusetu a fost inchis de politisti, tot in aceasta seara. De asemenea, se circula extrem de greu pe DJ 203 D Bradeanu-Mitropolia unde doua masini au ramas inzapezite dar si la Glodeanu Silistea unde un Tir a derapat si a blocat soseaua, pentru scurt timp.

CIprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here