Așa cum Jurnalul de Buzău a anticipat, Gabriel Avrămescu este noul președinte interimar al PNL Buzău. După ce aseară a fost eliberat din funcția de prefect de Galați, Avrămescu a preluat șefia organizației județene a liberalilor buzoieni, transmițând deja un mesaj public:

„Mă întorc #acasă determinat să construiesc o politică europeană, transparentă și deschisă pentru toți buzoienii!

Cu o deosebită onoare, am acceptat să ocup, de astăzi, funcția de Președinte interimar al PNL Buzău, o funcție pe care o voi trata cu aceeași responsabilitate precum am tratat-o și pe cea de Prefect al Județului Galați.

Am ales să accept provocarea politică, în detrimentul celei administrative, întrucât consider că datoria mea ca buzoian este să mă implic în viața politică a județului meu natal.

Mă întorc #acasă, la #Buzău, cu emoție și bucurie.
Le mulțumesc și le transmit recunoștința mea celor care m-au susținut și mi-au transmis mesaje de încredere și încurajare pentru noua funcție de Președinte al #PNLBuzău.

De astăzi, PNL Buzău își deschide porțile pentru toți cei care își doresc să revină alături de noi, pentru toți cei care vor să participe la viața politică a judetului nostru, pentru toți buzoienii care nu-și mai doresc să „stea la coadă” pentru propriile drepturi.prefect galatiÎmi iau angajamentul în fața buzoienilor că-i voi reprezenta în calitate de membru al partidului de guvernământ cu devotament și cu toată străduința care mă caracterizează.

Încrederea acordată de președintele PNL, Ludovic Orban, premierul României, mă determină să îmi asum cu tot discernământul reconstrucția filialei PNL Buzău, iar principalul meu obiectiv este recâștigarea încrederii buzoienilor în clasa politică locală.

În ciuda timpului scurt pe care îl mai avem la dispoziție, eu și echipa mea suntem gata să pregătim campania electorală pentru alegerile parlamentare, o campanie care înainte de toate, va fi despre soluțiile la adevăratele nevoi ale locuitorilor Buzăului.

În curând, voi prezenta public lista de candidați PNL pentru Camera Deputaților și Senatul României, oameni capabili să vă reprezinte, dragi buzoieni, așa cum meritați!

Sunt buzoian, iubesc Buzăul, cred în buzoieni și în puterea noastră de a aduce schimbarea în bine.” , este mesajul postat, în această dimineață, de Gabriel Avrămescu, pe pagina sa de facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here