accident de tir
Un ilfovean de 39 de ani a fost prins de polițiștii din Buzău în timp ce conducea un TIR pe raza județului deși era în stare avansată de ebrietate. Individul, aproape de comă alcoolică, putea produce o adevărată tragedie pe șosea, având în vedere starea în care se afla, dar din fericire, a fost scos la timp de trafic.

”Pentru creșterea gradului de siguranță rutieră în rândul participanților la trafic polițiștii rutieri au depistat pe DN2 E85, în afara localității Cioranca, un bărbat în vârstă de 39 de ani care se afla la volanul unui autotren având o concentrație alcoolică de 1,04 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost întocmit dosar penal”, transmit polițiștii.

Tot luni, polițiștii rutieri au aplicat 79 sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care nu au respectat regimul legal de viteză, au condus autovehiculele cu defecțiuni tehnice, nu au utilizat centura de siguranță sau au oprit și staționat în alte locuri decât cele special amenajate.
De asemenea pentru abaterile constatate în trafic (neacordare prioritate de trecere pietonilor, nerespectarea semnificației culorii roşii a semaforului şi nerespectarea regulilor privind prioritatea auto) polițiștii rutieri au reținut 7 permise de conducere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here