Reducerea medie oferită față de prețul obișnuit ajunge la 15% în cazul dezvoltatorilor prezenți la Târgul Imobiliar Național – tIMOn. Dat fiind faptul că prețul mediu în cadrul târgului este undeva la 65.000 de euro, în acest week-end, vizitatorii pot cumpara o locuință mai ieftină cu aproximativ 15.000 de euro față de altă perioadă. Există și campanii mai spectaculoase: o mașină cadou la semnare, te muți cu 100 de lei, 60.000 de euro reducere pentru o casă, dai locuința veche la schimb cu una nouă, primești locul de parcare sau toată mobila cadou.

La ediția din această toamnă a târgului imobiliar, dezvoltatorii vin cu o serie de oferte atractive și reduceri pe măsură. Locuințele vor fi cu până la 15% mai ieftine pe perioada desfășurării târgului, iar unele apartamente se vând gata mobilate și utilate sau cu loc de parcare oferit drept bonus.

Cumpărătorii vor putea, de asemenea, să rezerve o locuință nouă cu numai 100 de lei, în condițiile în care în unele cazuri o astfel de rezervare poate costa și 4.500 de lei. Această ofertă îi ajută pe cei care vor, de exemplu, să acceseze un credit ipotecar sau Prima Casă, până la momentul semnării precontractului.

Cea mai mare reducere ca valoare din cadrul târgului va fi pentru o vilă de 1.000 de metri pătrați din Colentina – discount de 60.000 de euro.

„Ne bucură faptul că tIMOn începe să se apropie din ce în ce mai tare de conceptul internațional de târg imobiliar, acela în care domeniile conexe ocupă proprții semnificative din suprafața de expunere. Găzduim la această ediție 158 de expozanți, număr-record, dintre care 126 imobiliari, 2 banci și 30 de standuri din domenii conexe pe 2100 metri pătrați suprafață indoor si 3000 de metri pătrați outdoor”, spune Vlad Vlăsceanu, director tIMOn.

Reduceri de până la 60.000 de euro

Cea mai mare reducere ca valoare din cadrul târgului va fi pentru o vilă de 1.000 de metri pătrați din zona Colentina-Doamna Ghica. Aceasta este formată din 2 corpuri (P+1, respectiv P+2) si dispune de 7 camere și 5 băi. Prețul locuinței va fi cu 60.000 de euro mai mic în perioada târgului, fiind redus de la 475.000 de euro, la 415.000 euro.

Magecon se situează pe locul al doilea în topul reducerilor: între 3.000 euro si 30.000 euro mai puțin vor plăti clienții care achiziționează apartamente în proiectul Magecon Residence, situat în zona Olteniței – City Mall. Prețurile apartamentelor pornesc de la 30.000 de euro pentru un studio și ajung la 150.000 de euro pentru un apartament de 3 camere.

Ceilalti dezvoltatori au reduceri cuprinse între 2 si 15%.

Te muți cu 100 de lei

RealTime aduce o ofertă-premieră: clienții proiectului Next Home Viitorului, ce se lansează la această ediție tIMOn, își pot rezerva locuința cu numai 100 de lei, în condițiile în care în unele cazuri o astfel de rezervare costă între 1.000 și 30.000 de euro.

Proiectul este localizat în zona Eminescu-Dacia, având 86 de apartamente în 3 cladiri, iar prețul apartamentelor pornește de la 44.100 de euro pentru un studio, 75.600 de euro pentru 2 camere și 98.000 de euro pentru un apartament de 3 camere.

O altă ofertă deosebită e cea făcută pentru ansamblul Decebal Tower. Fiecare semnatar al unei rezervări în perioada târgului va primi cadou o mașină Mini One.

Cea mai scumpă locuință din cadrul ediției de toamnă tIMOn este reprezentată de o vilă de lux în valoare de 2,5 milioane de euro din județul Buzău, vândută de compania imobiliară Imoteca.

Aceasta a fost proiectată de renumitul arhitect american Jim Ruscitto, este construită din bușteni de pin, pietre din Alpii Francezi și ardezie din Norvegia și Brazilia și include o piscină interioară de 22 de metri, sauna, jacuzzi și zonă de fitness.

Vila este vândută de compania imobiliară Imoteca, face parte din domeniul Carpa­thian Estates, Măgura, care se întinde pe zece hectare, pe locul unei foste livezi. Domeniul se află în apropiere de Mănăstirea Ciolanu și Tabăra de Sculptură Măgura, într-o zonă pitorească, cu priveliști de o frumusețe aparte spre văile buzoiene cu dealuri și livezi nesfârșite de tei și care mai are în componență o fermă, două lacuri, livadă, grădină, seră și plantații de căpșuni și zmeură.

Locuința principală a domeniului are peste 1.200 mp. Potrivit economica.net, firma care deți­ne această proprietate de lux este administrată de Robert Ludovic Charles Simon, unul dintre fondatorii grupului A&D Pharma, care deține lanțul de farmacii Sensiblu.

Soluție pentru fermieri: șopronul la tIMOn

În premieră la un târg imobiliar, sopronul.ro vine cu soluții de structuri metalice, de la kit pentru instalare până la hale la cheie. Este vorba despre structuri metalice de mari și mici dimensiuni, cu montare rapidă, cu prețuri ce pornesc de la 6.400 de euro.

„Proiectăm, livrăm și montăm structuri metalice ce pot fi folosite în domeniul agricol, ca spațiu de depozitare sau ca hale de producție, dar care sunt mai ieftine și mai usoare cu 10-15% decât halele standard. De exemplu, prețul pentru un șopron care are 7 metri deschidere, 12 metri lungime și acoperiș din tablă cutată, este de 6.400 de euro, TVA inclus”, susține Andrei Roman, Sopronul.ro.

Târgul Imobiliar Național – tIMOn se va deschide mâine, 20 octombrie, în pavilionul expozițional din Piața Constituției, la ora 10.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here