preda1Prim vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat că ceea ce se întâmplă în PDL, și referirea este evidentă la candidatura Elenei Udrea la șefia partidului, reprezintă o tentativă de preluare a conducerii în care sunt folosite arme la limita legalității.

Este un exemplu clasic de încercare de preluare ostilă a PDL de către un candidat la şefia partidului, un doritor care folosesşte la limita Constituţiei şi instituţia prezidenţială şi media şi bani şi tot arsenalul de convingere neconvenţional„, a precizat Cezar Preda. 
Ofensat de comentariile făcute de președintele Traian Băsecu aseră la B1TV , declarații dure la adresa partidului prezidențial, șeful PD-L Buzău a spus că are încredere că PDL va rămâne vertical şi a precizat că democrat-liberalii „nu sunt copiii nimănui” şi „nu pot fi catalogaţi de nimeni ca fiind mediocrii, FSN-işti, PSD-işti„.
Eu am încredere că PDL va rămâne vertical şi va face ceea ce vor membrii partidului pentru viitorul său. Nu suntem buni sau răi, nu suntem copiii nimănui, suntem oameni care au stat alături de preşedinte în toate bătăliile grele şi nu putem fi catalogaţi de nimeni ca fiind unii dintre noi mediocri, FSN-işti, PSD-işti. Suntem aceeaşi care astă vară, cu soarele în cap la 40 de grade, apărând statul de drept, convingeam lumea să nu se ducă la vot. Acestor zeci de mii de oameni preşedintele nu le-a mulţumit aseară, a preferat să le mulţumească celor 3-4 oameni care stăteau pe scenă lângă noi„, a mai declarat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here