În ultimele 24 de ore, autoritățile buzoiene au luat măsura izolării la domiciliu pentru încă 400 de persoane revenite zilele trecute din zone galbene de risc din Europa de Vest. Astfel, numărul per total județ al buzoienilor izolați acasă a ajuns la aproape 1.800.

„La data de 21 martie, în județul Buzău se află în carantină 57 de persoane, iar pentru alte 1764 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. Menționăm că mai există locuri disponibile pentru carantinarea persoanelor care vin din zone de risc, cu posibilitatea de extindere a capacității.”, se arată într-un comunicat de presă, transmis azi, de Prefectura Buzău.

La Buzău, până acum, au fost confirmate două cazuri de COVID-19.

*** Le reamintim cetățenilor să ia în considerare doar informațiile verificate prin sursele oficiale și să apeleze pentru recomandări și alte informații la linia TELVERDE – 0800.800.358. Numărul TELVERDE nu este un număr de urgență, este o linie telefonică alocată strict pentru informarea cetățenilor. De asemenea, românii aflați în străinătate pot solicita informații despre prevenirea și combaterea virusului la linia special dedicată lor +4021.320.20.20.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here