Procesul în care primarul suspendat al orașului Nehoiu, Florentin Lungu, este judecat pentru mai multe fapte de abuz în serviciu a suferit o nouă amânare. Magistrații Judecătoriei Pătârlagele au decis ca Lungu să se prezinte în fața instanței pe data de 2 februarie, după ce au constatat că nu s-a respectat procedura de citare a martorilor, respectiv Unitatea Administrativ Teritorială – Oraşul Nehoiu, care s-a constituit parte civilă în proces.

„Respinge cererea formulată de domnul avocat Unguraş Ţurcan Nicolae din cadrul S.A.J. Pătârlagele şi în consecinţă, menţine delegaţiile apărătorilor desemnaţi din oficiu, pentru inculpaţii Petre Nicolae şi Dicu Crina, pentru întreaga durată a judecăţii în primă instanţă. Dispune modificarea citativului prezentei cauze, în sensul menţionării corecte a denumirii părţii civile, respectiv Unitatea Administrativ Teritorială – Oraşul Nehoiu, judeţul Buzău şi citarea acesteia. Acordă cauzei termen de judecată la data de 01.02.2016, ora 12,00, pentru îndeplinirea corectă a procedurii de citare cu parte civilă.”, se arată în încheierea ședinței de judecată.

Primarul Orașului Nehoiu este judecat de magistrații de la Judecătoria Pătârlagele pentru mai multe fapte de abuz în serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here