Scenariile după care învață copiii se schimbă de la o zi la alta. În timp ce unii trec din scenariul verde în scenariul galben, alții stau acasă din cauza intrării în vigoare a scenariului roșu.

Încă o unitate își suspendă cursurile și trec în sistem on-line. Este vorba despre Grădinița cu Program Normal Mătești, aflată în structura Școlii Gimnaziale Mătești din comuna Săpoca. Un angajat din rândul personalului nedidactic a fost confirmat cu coronavirus, ceea ce a condus la închiderea grădiniței.

Până pe data de 8 octombrie, Grădinița Mătești va fi în scenariul roșu, care presupune activități exclusiv online. Tot în scenariul roșu sunt și alte unități din județ, respectiv Școala Izvoru Dulce, Colegiul Economic Buzău, o grupă de la Grădinița Boboceii Buzău și Școala nr 1 Râmnicu Sărat.

Pe de altă parte, de miercuri, 30 septembrie, școlile și grădinițele din Costești vor trece din scenariul verde, cu prezența fizică a copiilor în bănci, la scenariul 2 (galben). Este vorba despre Școala Gimnazială comuna Costești, Grădinița cu Program Normal sat Pietrosu, Grădinița cu Program Normal sat Spătaru, Școala Gimnazială ”General Ștefan Gușă” sat Spătaru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here