Astăzi, la Sala Delegatiei Permanente a Consiliului Judetean Buzau, a avut loc o conferinta de presa al carui subiect a fost finalizarea procedurii de licitatie pentru proiectul „Stimularea mobilitatii la nivel regional prin modernizarea infrastructurii rutiere de transport pe tronsonul limita judet Braila – Robeasca – Vadu Pasii (E 85)”.

Președintele Consiliului Județean, însoțit de membrii echipei de manageriale care se ocupă de proiect din cadrul Consiliului Județean, dar și de constructor, a semnat contractul pentru modernizarea infrastructurii rutiere de transport pe tronsonul limita judet Braila – Robeasca – Vadu Pasii.

Președintele Petre Emanoil Neagu a explicat că în 3 luni se va face proiectarea, după care se va trece la lucrări efectiv.

Câștigătorul licitației pentru proiectare și execuție este Oil Company Holding, iar directorul Sorin Mișa a dat asigurări că deține atât personal, cât și utilaje pentru a executa lucrarea și a o preda în timp util.

Lucrarea se va întinde pe 37 de kilometri, pe porțiunea cuprinsă între Rondul de la Autorola și ultima localitate din județul Buzău, limită cu județul Brăila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here