incendiu
UPDATE: Incendiul de la Gura Teghii a fost stins după câteva ore bune de intervenție susținută din partea a zeci de persoane: localnici, pompieri, polițiști, pompieri voluntari.
Pompierii vor rămâne însă în noaptea de joi spre vineri în pădurea de la Gura Teghii, unde a avut loc incendiul, pentru a supraveghea zona, astfel încât vegetația să nu se reaprindă.
Polițiștii și pompierii urmează să stabilească modul exact în care s-a produs incendiul și împrejurările în care s-au produs cele două victime.

Incendiu de pădure devastator pe raza localității GUra Teghii. Din primele informații, o femeie de circa 65 de ani a murit iar soțul ei de circa 70 de ani a fost grav rănit în urma incendiului de litieră produs pe raza satului Valea Păltinișului, comuna Gura Teghii.
Focul se manifestă pe circa 10 hectare, zeci de pompieri, voluntari, localnici și polițiști încercând să stingă flăcările care au cuprins pădurea. Misiunea este extrem de dificilă întrucât vântul suflă cu putere. Pompierii intervin cu lopeți, cu mături și sticle cu apă în încercarea de a lichida incendiul.
Nu se știe deocamdată cum au fost surprinși de flăcări cei doi localnici, cercetările fiind continuate de polițiști.
Revenim cu detalii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here