Licitația pentru desemnarea unei firme care să se ocupe de extinderea și recompartimentarea clădirii Bazarului s-a încheiat, iar luna aceasta ar urma să fie demarate lucrările propriu-zise. Proiectul prevede transformarea clădirii într-un sediu administrativ care să găzduiască activitatea funcționarilor din Primărie.

Printre angajații care vor ajunge la Bazar se numără cei de la Evidența Persoanelor, de la Starea Civilă, dar și cei de la viitorul centru de monitorizare video a orașului.

După Revoluție, clădirea Bazarului a fost transformată în centru comercial. Anul trecut, administrația de la Palatul Comunal a decis să nu mai prelungească contractele comercianților și să transforme clădirea în sediu secundar pentru Primărie.

După mutarea funcționarilor în clădirea Bazarului, Palatul Comunal va fi introdus în circuitul muzeal și va putea fi vizitat.

1 COMENTARIU

  1. In sfarsit se inmormanteaza mitul „Gorbaciov”. Mi-ar placea sa vad reabilitata toata zona aceasta, inclusiv str. Cuza Voda, o zona reprezentativa pentru Buzau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here