bosco6Liderii  principalelor partide ale Alianţei USL de la Buzău au anunţat pentru mâine la ora 10 evenimentul care dă startul în cursa pentru alegerile din 9 decembrie. La BEJ candidaţii USL îşi vor depune candidaturile.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Constantin Boşcodeală a precizat : ” aseară târziu pe la ora 22, cei 4 preşedinţi ai USl au semnat listele de candidaţi. Cineva de la noi a fost să le aducă de la Bucureşti, nu sunt modificări. Mâine se vor depune candidaturile în prezenţa liderilor locali ai partidelor din USL„.

george1Liderul organizaţiei judeţene a PNL , deputatul George Scutaru a afirmat că: ” procesul de desemnare a candidaţilor, practic se va încheia mâine. USL va obţine un scor foarte bun la Buzău care va situa judeţul pe o poziţie foarte bună în ierarhia pe ţară„.

Surse din PSD spun însă că Victor Ponta nu ar fi luat până la această oră o decizie în ceea ce-l priveşte pe senatorul Ion Vasile. Cert este că liderul PSD i-a promis senatorului că-l va sprijini pentru că la rându-i acesta a făcut ceea ce i-a promis şefului său de partid: susţinerea candidatului PNL la preşedinţia CJ Buzău, implicare în campania de la referendum, însă înainte de toate a avut un vot decisiv pentru debarcarea guvernului MRU.

ion vasile1

 

 

Senatorul Ion Vasile nu a făcut până acum declaraţii politice însă, după cum îl cunoaşte electoratul buzoian, mai mult decât sigur,  are alternativă în condiţiile în care va primi un răspuns negativ de la  Victor Ponta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here