cutitar-tradat-de-patima-pentru-bautura

UPDATE: Instanța a admis propunerea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău și a decis trimiterea după gratii a individului pe o perioadă de 30 de zile. Între timp procurorii trebuie să finalizeze cercetările și să îl trimită în judecată pe tânărul cuțitar pentru tentativă de omor.
„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău au dispus la data de 19.08.2015 punerea in miscare a actiunii penale împotriva inculpatului minor M.M pentru comiterea infracțiunilor de tentativă de omor si loviri sau alte violente.
Din cercetările efectuate si probele administrate in cauză, rezultă că in seara zilei de 31.05.2015, inculpatul M.M in timp ce se afla la intersectia străzii Patriei cu bulevardul Unirii din mun.Buzău, având asupra sa un briceag, l-a injunghiat in zona femurală a piciorului stâng pe C.D.V, căruia i-a cauzat leziuni ce i-au pus viata in primejdie. S-a mai reținut că in aceeași imprejurare inculpatul M.M, cu acelasi briceag, l-a tăiat in zona călcâiului stâng si pe B.M.V, cauzându-i leziuni ce nu au necesitat zile de ingrijiri medicale.
A rezultat, de asemenea, că după comiterea faptelor, inculpatul a plecat din mun.Buzău in mun. București mergând la un văr al său, până la jumătatea lunii august 2015, sustrăgându-se astfel de la cercetări. A fost identificat in trafic de organele de poliție in ziua de 19.08.2015 in centrul mun.Buzău.
Inculpatul M.M a fost retinut pentru 24 de ore, începând cu data de 19.08.2015 si a fost prezentat instantei – Tribunalul Buzău cu propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău privind luarea măsurii arestării preventive.
Prin încheierea din 20.08.2015 instanta a admis propunerea parchetului, a dispus arestarea preventivă a inculpatului M.M pentru 30 de zile si emiterea mandatului”

Polițiștii buzoieni au reușit să-l prindă, în sfârșit, pe individul care pe 31 mai a înjunghiat doi tineri, viața unuia dintre ei fiind pusă în pericol.
Individul de 18 ani a fugit atunci, mai întâi în afara județului, apoi se pare în afara țării, însă nu a fost uitat de oamenii legii. Miercuri seară, individul a fost prins pe raza municipiului Buzău și băgat la zdup, urmând ca joi să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.
Reamintim, în seara zilei de 31 mai, individul de 18 de ani, de etnie romă, a sărit cu cuțitul la trei tineri din Buzău. Atacul a avut loc în jurul orei 20,30, în plină stradă, sub ochii a zeci de buzoieni. Individul de 18 ani a scos un cuțit pe care-l avea la el după ce s-a certat inițial cu unul dintre cei trei tineri, a început să-l alerge pe acesta, iar când a căzut iar romul s-a năpustit asupra lui, cei doi prieteni ai victimei au sărit în ajutor. A fost momentul în care atacatorul i-a rănit pe doi dintre băieți: pe unul în zona călcâiului, altua i-a secționat aertra femurală, punându-i viața în pericol.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here