ninsoare
Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, de luni, ora 18.00, până marţi, la ora 12.00, ninsorile se vor extinde şi vor cuprinse cea mai mare parte a ţării, dar vor fi în general slabe cantitativ.
În Oltenia şi Muntenia, stratul de zăpadă nou depus va putea atinge pe arii restrânse 10 centimetri, iar în Dobrogea şi trecător în sud-estul Munteniei vor fi precipitaţii mixte şi se va depune polei.
În zilele următoare vor fi precipitaţii mixte, slabe cantitativ, fiind posibilă formarea poleiului, în special în regiunile sudice, se mai arată în informarea transmisă luni de ANM.
Judeţele Caraş-Severin, Mehedinţi, Gorj, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu şi jumătatea sudică a judeţelor Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa au fost, de duminică după-amiază până luni dimineaţă, sub avertizare cod galben de ninsori, intensificări ale vântului şi temperaturi scăzute.
În noaptea de duminică spre luni, vremea a fost geroasă în majoritatea regiunilor, iar în estul Transilvaniei şi în nordul şi centrul Moldovei, temperatura aerului a coborât local sub minus 15 grade.
Luni dimineaţă se înregistrau -13 grade Celsius la stația meteo din Bisoca-județul Buzău, -14 grade Celsius la Penteleu și -9 în orașul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here