moartaCuprins de remușcări că și-a omorât iubita, un tânăr din localitatea buzoiană Cernătești a sunat la 112 și s-a autodenunțat. Suspectul a fost reținut și este audiat de oamenii legii. Ancheta urmează să stabilească în ce împrejurări a ajuns fata cu cel care i-a luat viața în acel loc greu accesibil unde s-a petrecut crima. Autorul omorului poate sta în spatele gratiilor până la 25 de ani.
Pentru Alina Năstase , o tânără ingineră de 26 de ani noaptea trecută a fost și ultima. Venise încă de vineri seara de la Buzău la bunica ei care locuiește în Cernătești. Obișnuia să o viziteze aproape în fiecare sfârșit de săptămână pentru că bătrâna era neputincioasă. Aseară, spun vecinii ar fi stat până târziu de vorbă pe uliță cu o vecină. Nimeni nu știe ce s-a întâmplat după ce fata s-a retras în casa bunicii. Localnicii care o știu spun că ar fi plecat la discotecă cu iubitul ei din sat.
Bărbatul care a însoțit-o a sunat la 112 și a anunțat că vrea să se sinucidă pentru că a omorât pe cineva. Pe de altă parte mașina fetei a fost găsită în zori anadonată pe un drum , descuiată și fără combustibil. Suspectul este cunoscut ca un om violent, fără prea multă carte. El este căsătorit și are un copil de 4 ani. Localnicii spun că ori de câte ori consuma alcool își lovea soția și își amenința vecinii. De altfel supectul a ieșit din pușcărie în martie 2010, unde a ispășit o pedeapsă pentru furt calificat.Acum lucra ca paznic la o firmă privată. Tatăl victimei susține că cel care i-a omorât fiica are multe fapte penale la activ și era de așteptat să comită o nenorocire.Suspectul a fost cel care i-a condus pe anchetatori la locul unde și-a omorât iubita: departe de sat într-un mărăciniș.Comisarul șef  Nicolae Zaharia spune că urmează să mai fie audiate și alte persoane care ar putea da indicii despre cei doi.De asemenea raportul medico-legal va stabili și dacă fata a întreținut relații sexuale cu agresorul și ora decesului. Rămâne de stabilit dacă fata a mers de bunăvoie cu bărbatul sau a fost forțată. De asemenea nu s-a elucidat cauza morții, pe gâtul victimei fiind urme de strangulare. Suspectul este în arestul poliției și după finalizarea audierilor va fi prezentat instanței pentru mandatul de arestrae preventivă sub acuzația de omor calificat.