Situația confirmărilor cu coronavirus în rândul personalului angajat din mai multe centre din subordinea DGASPC Buzău devine îngrijorătoare. Cu cele trei cazuri noi, bilanțul de până acum este următorul: șase angajați din cinci centre au fost confirmați cu Covid-19.

În urma testării periodice a personalului din unitățile rezidenţiale de asistență socială, un număr de trei angajați din cadrul a două centre destinate copiilor au fost confirmați pozitiv COVID 19. Șase persoane angajate ale centrelor respective, colegi de tura, au fost plasate in izolare la domiciliu.

La nivelul centrelor se realizeaza triajul personalului la intrarea in tura, se derulează permanent acţiuni de igienizare şi dezinfectare a spaţiilor şi a obiectelor, se mentine aplicarea tuturor masurilor de prevenire si protectie a beneficiarilor si a personalului specifice pentru aceasta perioada.

La nivelul fiecărei structuri sunt aplicate recomandările Direcției de Sănătate Publică Buzău.

În prezent, niciun beneficiar şi niciun angajat nu prezintă simptome, starea de sănătate a acestora este monitorizată permanent, orice modificare urmând a fi comunicată imediat Direcţiei de Sănătate Publică Buzău.” , se menționează într-un comunicat de presă semnat de conducerea D.G.A.S.P.C. Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here