Inspectoratul de Jandarmi Buzău organizează selecţie în vederea ocupării temporare, fără concurs, pe o durată determinată ce nu poate depăşi 30 de zile de la data încetării stării de alertă, prin rechemare în activitate sau încadrare directă, cu recrutare din rândul persoanelor care îndeplinesc condiţiile legale, criteriile specifice şi cerinţele stabilite în fişa postului.

Astfel sunt scoase la selecţie 23 posturi vacante, după cum urmează: subofiţer operativ principal; subofiţer operativ principal (şi conducător auto); subofiţer operativ principal (specialitatea veterinar) în cadrul subunităţilor din localităţile Buzău, Pogoanele, Râmnicu Sărat, Pătârlagele, Berca, Nehoiu şi Sărata Monteoru.

Persoanele interesate pot obţine relaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului cu sediul în Buzău, strada Bazalt, nr. 15, la numerele de telefon 0238/721702; 0238/717434, interior 24535/24407, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00. Anunţurile, care conţin informaţii privind condiţiile generale şi specifice de participare la selecţie, termenele până la care se pot depune documentele sunt postate pe site- ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, la adresa web: http://www.jandarmeriabuzau.ro/angajari-directe-concursuri-pentru-ocuparea-unor-posturi.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here