Institutul de Studii Populare anunță că, potrivit unei decizii a Secretariatului general al PNL, programele curente ale institutului se sistează, urmând a fi gândită o reconfigurare instituțională și operațională de care se va ocupa Cezar Preda. „În urma unei decizii luate la nivelul Secretariatului general al PNL și comunicată ieri către ISP, programele curente ale Institutului de Studii Populare se sistează imediat, urmând a fi gândită o reconfigurare instituțională și operațională de care se va ocupa Cezar Preda, conform unei decizii a Comisiei de unificare”, se arată într-un mesaj transmis de ISP colaboratorilor.

În mesajul citat se precizează că toate evenimentele planificate, organizate direct de către ISP, inclusiv Școala de Administrație Publică de la Târgu Mureș de pe 9-10 aprilie, programele în cooperare cu organizațiile femeilor, conferința de la Palatul Parlamentului și Conferința Net@Work de la Bruxelles din 20 aprilie vor fi anulate.

„Am dori cu această ocazie să vă mulțumim tuturor pentru susținerea voastră în desfășurarea a 76 de programe de succes în ultimii doi ani. Am reușit împreună să antrenăm și să susținem aproape 5.000 de participanți în leadership, comunicare politică, administrație publică, precum și în multe alte domenii, ultimul program fiind desfășurat azi la Constanța unde ne-am bucurat de prezenta a aproape 100 de participanți. Pe parcursul celor aproape doi ani au participat la programe membri simpli, membri TNL, membri OFL, independenți, membri sau conducători de ONG-uri, profesori, academicieni, scriitori, primari și alte oficialități. Fiecare dintre ei a contribuit la succesul proiectelor noastre”, se mai arată în mesajul ISP.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here