Invitație la un eveniment online inedit. Viceprimarul Oana Matache anunță organizarea unei seri de muzică, sâmbătă, la Vila Albatros, avându-i protagoniști pe mai mulți tineri artiști buzoieni:

Vila Albatros se transformă într-un spațiu din care sâmbătă, 19 decembrie, Buzăul va fi inundat cu muzică bună. Primăria Municipiului Buzău, prin Centrul Cultural Alexandru Marghiloman și Arată Artă, vă invită la Live Nights cu cei mai faini artiști tineri ai Buzăului precum Dora Gaitanovici, Bianca Mihai, Teo Gavrilă, Maria Grosaru. 

Urmăriți pagina de facebook LiveNightsBuzau și sâmbătă, la ora 20:00, veți putea participa online la un eveniment unic.
131892103 100573345285591 4045415957676233677 o
Proiectul Live Nights s-a născut din dorința de a demonstra că Arta nu ucide, că ea trebuie să fie prezentă în casele și în sufletele noastre. Conceptul pleacă de la ideea de „acasă”, locul în care ne petrecem tot mai mult din timpul nostru. Iar „acasă” pentru noi a devenit Vila Albatros a lui Alexandru  Marghiloman. Arta se mută în casă, sufrageria devine studio de muzică, dormitorul sală de repetiții pentru teatru și dans iar biroul locul în care îți chemi prietenii și dezbateți probleme de zi cu zi ale vieții noastre artistice. Mircea Anghel vine cu un concept nou, nemaiîntâlnit, în care în fiecare sâmbătă, începând cu 19 decembrie 2020, orele 20:00, muzica, teatrul, dansul, vor fi prezente live în casele tuturor celor care simt nevoia de spectacol în viețile lor.” , a spus viceprimarul Oana Matache.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here