Ion VasileFostul presedinte al PSD Buzau, senatorul Ion Vasile , a raspuns astazi in cadrul primei conferinte de presa sustinute din postura de presedinte interimar al Organizatiei Judetene a PC la acuzatiile de traseism politic pe care deputatul Cezar Preda  le-a facut cu o zi in urma.
IOn Vasile ii recomanda lui Cezar Preda sa nu vorbeasca in cazul sau de traseism politic si sa se uite mai bine in propria ograda.
“Ii recomand domnului Cezar Preda sa se uite un pic mai pe langa el, asa, dar cu ochii mari. Sa vada daca nu cumva niste baieti pentru care eu am o anumita consideratie sunt chiar traseisti politici? Eu nu fac parte din categoria asta. Eu nu am plecat de la PSD decat acum 5 zile. Si am plecat cand am constatat ca mi se transmit bezele de catre Georgel de la Primarie prin presa, ca un mascarici venit de prin zona de campie face aprecieri pozitive dar a fost bomboana de pe coliva cand a trebuit sa ia o decizie contra cost la Bucuresti, cat ma felicita pe mine domnul Che Guevara de ziua mea si de Anul Nou si cum imi transmite pupiciuri domnul secretar general al partidului care in anul 2010 lua alte atitudini. Chestiunea cu traseismul, sa o lase balta si sa se uite fiecare mai atent ce e cu ei si pe unde se gasesc, de unde au venit si prin cate partide au trecut si sa ma lase pe mine care nu am nici o problema cu traseismul.”, a declarat Ion Vasile, presedinte interimar al PC Buzau.
Presedintele PDL Buzau, deputatul Cezar Preda i-a acuzat ieri in cadrul unei conferinte de presa pe liderii partidelor politice de  la Buzau ca ar fi traseisti politici care nu isi urmaresc decat interesul personal. El i-a catalogat astfel atat pe Constantin Boscodeala si Victor Mocanu cat si pe senatorii Cristi Bigiu si Ion Vasile.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Vasile-ION.mp3|titles=Vasile ION]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here