Ion Vasile s-a retras din cursa pentru șefia PSD Buzău. Fostul senator și fost președinte al organizației județene ani la rând a decis să renunțe la bătălie și să nu mai candideze efectiv la vot.
Ion Vasile a anunțat că va contesta rezultatele alegerilor pentru șefia Organizației Municipale a PSD BUzău, desfășurate vineri, dar și cele pentru Județ de sîmbătă.
Ulterior, a părăsit sala. La ieșire Ion Vasile a declarat:
„Am participat la o scamatorie politic a unui grup de 6-7 oameni care au pus la cale o mârșăvie și au fraudat această conferință. Au trimis de la București un Pinochio, un maimuțoi, acest Codrin Ștefănescu care nu a înțeles menirea lui, că trebuia să preia conferința și să fie neutru. Regret că la Buzău s-a întâmplat așa ceva că au încercat să manipuleze o sală întreagă. Parte din această organizație o să îi regăsim peste câteva luni într-un loc răcoros, cu spații mici și cu hrană zilnică, că de aia suntem contribuabili și plătim și pentru ăștia de la Mândrești sau Poarta Albă. Regret încă odată faptul că s-a întâmplat ce s-a întâmplat la Buzău. Nu regret că m-am înscris în această cursă în speranța unei competiții normale dar dacă PSD așa va evolua de acum în acolo 20 la sută e un procent mare la alegerile din 2016.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here