3_484_363_90La punctul 4 pe lista proiectelor de hotărâre supuse dezbaterii consilierilor locali in cadrul sedintei de joi, figurează proiectul de hotarare privind conferirea titlurilor de ” Cetatean de Onoare” si ” Omul Anului 2013 ” unor personalitati cu merite deosebite, printre care se afla profesorul de limba română Ionel Banu de la Colegiul B.P. Hașdeu. Acesta este este desemnat ”OMUL ANULUI 2013” la Buzău.

Pentru meritele deosebite ale profesorului Ionel Banu, Consiliul Local Municipal a decis să-i confere profesorului de limba română acest titlu, urmând ca joi, aleșii municipiului să aibă de spus ultimul cuvânt în ceea ce privește aprobarea hotărârii.

Profesorul Ionel Banu s-a născut pe 1 decembrie 1953 în comuna Merei, județul Buzău. Profesor de limba română, Ionel Banu a fost numit director al celui mai prestigios liceu buzoian, care a obținut rezultate excepționale la concursurile școlare naționale și internațonale.

Printre meritele care îl recomandă pentru titlul de ”OMUL ANULUI 2013” se numără înființarea Centrului Cultural ”B.P. Hașdeu”, organizarea de conferințe la care au participat personalități ale vieții universitare, elaborarea unor lucrări normative în domeniul cercetării și întreaga strategie de management implementată la Hașdeu, care a făcut din colegiul buzoian unul dintre cele mai apreciate școli din țară.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here