Ionela Dobrică este noua președintă a Tineretului Social Democrat de la Buzău. Aceasta a fost aleasă în cadrul Conferinței județene a Organizației de Tineret, desfășurată astăzi. Ionela Dobrică a fost singurul candidat înscris pentru această funcție și a primit votul celor aproape 200 de delegați prezenți la eveniment. Ea va face echipă cu Daniel Lambru, cel care a fost ales în fruntea Tineretului Social Democrat la municipiu.

„Mă interesează să nu îi dezamăgesc pe oamenii care investesc încrederea lor în mine. Mă interesează să nu mă fac de rușine în fața nimănui și vă invit alături de mine pe toți cei care vreți să munciți și să reușiți. Cel mai important este ca ușa TSD să fie deschisă către toți tinerii Buzău”, a declarat Ionela Dobrică.

Totodată, presedintele Partidului Social Democrat Buzău, deputatul Marcel Ciolacu a declarat: „Am fost plăcut surprins să văd tineri noi și foarte entuziaști. Daniel Lambru, consilier municipal, a fost ales președinte al organizației municipale TSD, iar Ionela Dobrică, fost subsecretar de stat în Ministerul pentru Societatea Informațională, este noua președintă a organizației județene TSD Buzău.
Îi felicit pe amândoi și le doresc mult succes, alături de echipele pe care și le-au format și cu care au ales să meargă la drum! Vin alegeri în decembrie și au multă treabă!”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here