accident ranitiUPDATE Directorul Agenţiei Judeţene de Ocupare a Forţei de Muncă Buzău, Ionel Tociu  a fost initial transportat la Spitalul din ramnicu Sarat, dar medicii de aici au considerat ca are nevoie de ingrijiri speciale, asa ca a fost chemat de urgenta un elicopter SMURD care l-a transportat pe Ionel Tociu la o unitate spitaliceasca din Capitala. Ionel Tociu este în stare critică după ce maşina instituţiei a fost implicată în carambolul din această după-amiază, produs pe DN 2 E 85, în punctul Crucea Comisoaiei. Totodata, directorul ITM Buzau, Cecilia Manolescu, si ea implicata in accident, a scapat doar cu cateva rani usoare si nu a ramas internata in spital.

Persoana decedata este Radu Vasile, angajat al AJOFM. In accident a fost ranita si Antemiza Anton, sef Serviciu Buget in cadrul AJOFM Buzau.

Primele date ale anchetei arată că acidentul s-ar fi produs în momentul în care autoturismul AJOFM Buzău a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un tir. Ulterior, alte 4 autoturisme au fost implicate în carambol. Se pare ca la volanul masinii se afla chiar directorul AJOFM, Ionel Tociu. De regula, acestia erau condusi la domiciliu de catre soferul institutiei, numai ca astazi angajatul avea o zi libera. O variantă luată în calcul, în anchetă, drept posibilă cauză, este cea a oboselii la volan. Poliţiştii merg pe varianta că şeful AJOFM Buzău ar fi adormit la volan.

Ionel Tociu, directorul AJOFM Buzau a fost grav ranit in urma accidentului petrecut luni dupa amiaza pe DN 2 Euro 85 intre Oreavu si punctul Crucea Comisoaiei. Masina in care se afla directorul AJOFM a fost implicata in accidentul rutier, iar echipajele de interventie au solicitat un elicopter SMURD pentru a-l transporta chiar de la fata locului la un spital din capitala.

Si masina cu care Cecilia Manolescu, directorul ITM Buzasu mergea dinspre Buzau catre casa, la Ramnicu Sarat, a fost implicata in accident. Se pare, potrivit primelor informatii, ca Cecilia Manolescu a scapat teafara, masina sa fiind usor avariata.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here