Fiica lui Dumitru Dobrică, deputatul PSD Ionela Dobrică, respinge acuzaţiile procurorilor în dosarul în care fostul social-democrat Valeriu Zgonea a fost pus sub control judiciar spunând că numirea ei în funcţia de subsecretar de stat s-a făcut la propunerea partidului.

”Am primit mai multe întrebări legate de dosarul DNA în care sunt citaţi Valeriu Zgonea şi tatăl meu, Dumitru Dobrică. Numirea mea în funcţia de subsecretar de stat, a fost făcută la propunerea PSD şi a respectat toate prevederile legale. Nu cunosc nimic în legatură cu lucrurile care sunt scrise de DNA în comunicatul referitor la acest dosar. În acest moment nu am nicio calitate în acest dosar. Am încredere în corectitudinea justiţiei în România”, a scris Ionela Dobrică miercuri pe Facebook.

Aceasta are 27 de ani şi este în prezent deputat din partea PSD. Ea este licenţiată în inginerie civilă la Universitatea Tehnică de Construcţii Bucureşti, Facultatea de Căi Ferate, Drumuri şi Poduri. În perioada ianuarie 2014 – decembrie 2015 a fost subsecretar de stat în Ministerul Comunicaţiilor şi pentru Societatea Informaţională, după ce anterior a deţinut funcţia de preşedinte al Centrului Naţional de management pentru Societatea Informaţională.

Procurorii DNA Ploieşti au luat măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile faţă de Valeriu Zgonea, fostul preşedinte al Camerei Deputaţilor, acesta fiind cercetat pentru pentru trafic de influenţă, după ce ar fi intervenit pentru numirea unui secretar de stat.

2 COMENTARII

  1. Nimeni nu spune ca ați fost propusa de opoziție in funcția de președinte al CNMSI, apoi subsecretar de stat si acum de deputat, probabil pe baza înaltelor competente legate de coordonarea si conducerea activităților comunității de informații la nivel național!!!!! Cineva din PSD v-a propus, tata v-a susținut si restul nu s-au opus. Corect??? Acum sunteţi sincera si protejata de funcția înaltă de deputat. Eu mă așteptam sa fi fost numita ministru al transporturilor, ca o recompensa pentru numărul de voturi adus de la Buzău partidului cu mari eforturi, sau acest post este in vizor la o viitoare remaniere guvernamentala? Poate așa are si Buzăul șansa sa redirecționeze un proiect de autostrada pe aici prin preajma?

  2. Peste 50.000 de competente pentru functii in guvern. Oare cate competente au fost necesare pentru un loc de deputat in parlament?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here