Viceprimarul Ionut Apostu a decis sa renunte la propunerea de a ocupa funcția de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, cu rang de secretar de stat. Acesta a anuntat in urma cu putin timp pe Facebook ca a ales să rămână viceprimar al municipiului Buzău.

„Îndrăznesc să cred în Buzău!
Întotdeauna am considerat că a fi în serviciul public și a sluji interesele cetățenilor este cel mai onorant lucru, indiferent de funcția pe care o ocupi la un moment dat.
Aceasta este rațiunea pentru care am acceptat să ocup funcția de președinte al Administrației Fondului pentru Mediu, cu rang de secretar de stat.
În urma unei analize obiective bazată și pe motive de natură personală, și având la dispoziție un termen legal de 15 zile în care puteam opta între diferitele funcții publice, am decis să mă retrag din această demnitate și să fiu în continuare viceprimarul orașului Buzău.
Îi asigur pe toți buzoienii că îmi voi dedica întreaga experiență în administrație pentru continuarea proiectelor de care cetățenii acestui oraș au atâta nevoie.
Ionuț Apostu – viceprimarul municipiului Buzău și al buzoienilor”, se arata in postarea făcută de Ionut Apostu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here