caloriferMii de buzoieni racordati la sistemul centralizat de incalzire risca sa ramana incepand de vineri fara agent termic in clorifere. Masura ar putea fi luata in urma sistarii livrarii de gaz catre societatea Ecogen, cea care produce enrgia termica. SC Ecogen inregistreaza in acest moment restante ce cumuleaza aproximativ 4,5 milioane de lei catre distribuitorul de gaze naturale, bani pe care societatea ii are de recuperat de la RAM Buzau.

Regia Autonoma Municipala a apelat deja la ajutorul Primariei  insa timpul pana la care trebuie achitate restantele este extrem de mic. GDF Suez a dat un ultimatum in care arata ca daca restantele financiare nu vor fi achitate pana vineri vor sista livrarea de gaz catre Ecogen care si asa functioneaza la cota de avarie din cauza limitarii presiunii gazului.

Prin situatia creata Regia Autonoma Municipala isi dovedeste inca o data ineficienta in colectarea banilor de la populatie concomitent cu calitatea indoielnica a serviciilor prestate. Cu siguranta problemele inregistrate in sezonul rece se vor reflecta in numarul de debransari din vara, cand alti mii de buzoieni vor renunta probabil la serviciile RAM Buzau pentru a nu mai ajunge in situatii similare si anii urmatori.

Ciprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here