Polițiștii au reușit să îl găsească, pe teritoriul Italiei, pe italianul care, în anul 2014, l-a ucis cu mașina pe cameramantul Laurențiu Păun.

Accidentul a avut loc în 2014, la începutul lunii martie şi s-a produs într-o curbă de pe variantă. Mercedesul italianului a scăpat de sub control din cauza vitezei excesive. Magaletto e recidivist, fiind condamnat în trecut și pentru trafic de droguri.

„Luni, 12 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, în urma exploatării unor date de interes operativ au reuşit depistarea în Italia, a unui cetăţean italian în vârstă de 38 de ani care fusese condamnat pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

În urma demersurilor efectuate, bărbatul a fost arestat de autorităţile italiene şi se continuă procedurile în vederea punerii în aplicare a Mandatului European de Arestare.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău, prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here