lemne[1]
Nu e zi de la Dumnezeu fără ca polițiștii să găsească indivizi care dau iama în pădurile județului și taie tot ce le pică în mână. S-a întâmplat și zilele trecute când oamenii legii de la Pârscov care acţionau pe raza localităţilor Bozioru şi Odăile au depistat doi bărbaţi de 35, respectiv 38 de ani, din Brăeşti, respectiv Bozioru, care transportau lemne fără a deţine documente legale de provenienţă şi transport.
Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional conform Legii nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Pârscov.
În aceeași zi, poliţiştii din cadrul Secţiei 2 poliţie rurală Beceni au acţionat pe DJ 203K pentru verificarea legalităţii transporturilor de materiale lemnoase.
Astfel, pe raza localităţii Beceni a fost depistat un bărbat de 38 de ani din Glodeanu Sărat care transporta 2 m.c. cherestea răşinoase fără a avea aviz de însoţire, iar pe raza localităţii Vintilă Vodă a fost depistat un bărbat de 43 de ani din Beceni care transporta peste 1 m.c. material lemnos de asemenea fără a deţine aviz de însoţire pentru încărcătură.Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi de poliţişti iar materialul lemnos a fost confiscat şi predat reprezentanţilor Ocolului Silvic Vintilă Vodă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here