Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Buzău organizează concursuri în vederea încadrării cu personal a unor posturi vacante, din sursă externă.
Astfel sunt scoase la concurs 4 posturi vacante de ofiţeri specialişti (funcţii de execuţie), toate cu încadrare din sursă externă, după cum urmează:
– 1 post de execuţie vacant de ofiţer specialist II în cadrul Compartimentului Auto;
– 1 post de execuţie vacant de ofiţer specialist III în cadrul Compartimentului Tehnologia Informaţiei, Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei;
– 1 post de execuţie vacant de ofiţer specialist II în cadrul Compartimentului Comunicaţii, Serviciul Comunicaţii şi Tehnologia Informaţiei;
– 1 post de execuţie vacant de ofiţer specialist II în cadrul Structurii de Securitate.
Persoanele interesate pot obţine relaţii suplimentare la Serviciul Resurse Umane din cadrul Inspectoratului cu sediul în Buzău, strada Bazalt, nr. 15, la numerele de telefon 0238/721702; 0238/717434, interior 24535, în zilele lucrătoare, între orele 08.00-16.00.
Anunţurile, care conţin informaţii privind condiţiile generale şi specifice de participare la concurs, datele între care se pot depune documentele, precum şi probele de concurs, tematica şi bibliografia sunt postate pe site- ul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Buzău, la adresa web: www.jandarmeriabuzau.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here