Jandarmii ploieșteni vin în sprijinul forțelor de ordine de la Buzău, în misiunea de a supraveghea comunitățile în care au revenit foarte mulți buzoieni din străinătate.

„Sub coordonarea prefectului Județului Buzău, echipe mixte formate din polițiști, jandarmi, reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică și autorități publice locale continuă să desfășoare verificări la domiciliile persoanelor aflate în izolare. Începând de astăzi, efectivele Inspectoratului Județean de Jandarmi Buzău au fost suplimentate cu echipe ale Grupării de Jandarmi Mobile Ploiești, care acționează pentru patrulare și intervenție în comunități de interes operativ, în relaționare permanentă cu reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Buzău.”, au anunțat, astăzi, oficialii Prefecturii Buzău.

„Facem din nou apel la persoanele izolate la domiciliu sau aflate în carantină să respecte măsurile de interzicere a ieșirii din locația în care au fost plasate, ca măsură de prevenire a răspândirii infecției cu noul coronavirus.”, transmit autoritătile de la Casa Albă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here