In pragul sărbătorilor Pascale, jandarmii buzoieni au donat bunuri și alimente mai multor Centre de copii din județ ( Centrul rezidenţial Campionii din Râmnicu Sărat; Centrul rezidenţial pentru recuperarea şi reabilitarea copilului cu tulburări de comportament nr. 5 Beceni; Centrul rezidenţial pentru copilul cu handicap nr.9 Buzău; Centrul de Asistenţă Medico-Socială Pogoanele).
Astfel, cu sumele donate benevol de jandarmii buzoieni, în urma discuțiilor avute cu personalul centrelor respective, pentru a cunoaste mai bine nevoile copiilor, oamenii de arme au cumparat alimente și încălțăminte, reușind astfel să aducă un zâmbet și alinare pe chipurile copiilor.
Jandarmii buzoieni nu sunt la prima activitate de acest gen, aceştia iniţiind de-a lungul anilor şi alte campanii umanitare prin care le reamintesc copiilor că pentru cineva ei înseamnă ceva.

„De ce facem public darul nostru? Să vă atragem atenția că sunt copii sau bătrâni, care în prag de sărbatoare au mai multă nevoie de noi, ca un semn că nu sunt uitați. Să fim buni, să fim milostivi, asa sa ne ajute Dumnezeu!
Sarbatori Pascale fericite tuturor!”, au transmis reprezentantii IJJ printr-un comunicat de presa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here