Zi plină de emoții la Consiliul Județean. Astăzi, într-o atmosferă de sărbătoare a avut loc ceremonia de decernare a distincțiilor de cetățeni de onoare pentru două nume importante pentru județul Buzău. Este vorba despre arbitra de handbal Simona Stancu iar post-mortem s-a acordat titlul tot unui om al sportului, fostul mare portar al Gloriei, Alexandru Cristian.

Unul dintre arbitrii de top ai handbalului românesc, Simona Stancu, a fost răsplătită de către autoritățile buzoiene. Ea a primit astăzi titlul de Cetățean de onoare al Județului Buzău, în cadru festiv.

Simona Stancu deține ecusonul EHF din 2015 și, pe lângă semifinala de Liga Campionilor, mai are în cartea de vizită trei turnee finale la tineret, printre care și o finală, meciuri de Liga Campionilor la handbal feminin, dar și o finală în Cupa Challenge.

Tot astăzi, post-mortem, s-a acordat titlul de cetățean de onoare al județului Buzău, tot unui om al sportului, fostul mare portar al Gloriei, Alexandru Cristian, despre care președintele Neagu a povestit cu mare emoție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here