unnamed

Jurnalul de Buzau a luat fiinta pe 1 februarie 2010, fiind prima publicatie on-line de stiri din judetul Buzau. Ne-am straduit sa va oferim informatii in timp real, ceea ce ne-a clasat pe loc fruntas in topul platformelor de stiri.

 

1328269875big_cristian_bigiuMedia este de cele mai multe ori puntea de legatura dintre autoritati si cetateni si, din aceasta privinta, rolul ei este unul esential atat in ceea ce priveste comunicarea cat si in ceea ce priveste sustinerea procesului democratic!

Astazi, Jurnalul de Buzau implineste 4 ani de la infiintare, 4 ani caracterizati de o informare corecta si nepartinitoare a buzoienilor. Presedintele Consiliului Judetean, Marian Cristinel Bigiu

 

 

1765

 

Citesc Jurnalul de Buzau in fiecare zi. Pentru mine este o sursa importanta de informatie. Din toata inima va urez “La multi ani”, iar in viitor sper sa prezentati realitatea asa cum ati facut-o si pana acum.

Primarul municipiului Buzau, Constantin Octavian Boscodeala

 

 

MARIA-BULEANDRA

 

Cu bucurie, am luat la cunoştinţă de faptul că, astăzi , 1 februarie 2014, se implinesc 4 ani de la infiinţarea publicaţiei on-line Jurnalul de Buzău .

Permiteţi-mi să vă urez, cu această ocazie, mult succes în activitatea dumneavoastră şi, nu în ultimul rând, să vă asigur de intreaga mea apreciere şi de o colaborare fructuoasă pe viitor .

Prefectul judeţului Buzău, Maria Buleandra

0preda

Jurnalul de Buzau este o publicatie pe care o respect si careia ii urez “La multi ani”. Apreciez foarte mult felul in care reflecta realitatea buzoiana. La implinirea a 4 ani va doresc sa continuati ca si pana acum.

Presedinte PDL Buzau, deputat Cezar Florin Preda

 

constantin-popa-senator

 

La multi ani cu ocazia implinirii a 4 ani in peisajul jurnalistic buzoian. Felicitari pentru evolutia constanta si la mai mare!!! Cu prietenie, intotdeauna al vostru,

Senator Constantin Popa

 

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAcum, la ceas aniversar, va rog sa imi permiteti ca in numele politistilor buzoieni sa va multumesc pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat in calitate de parteneri in campaniile pe care le-am intreprins pentru informarea cetatenilor. De-a lungul celor patru ani de existenta, echipa „Jurnalul de Buzau” si-a castigat un loc binemeritat in peisajul on-line si acest lucru a fost posibil datorita echipei care se straduieste ca informatia sa ajunga in timp real la cei interesati. Va felicitam pentru profesionalismul de care dati dovada si va  transmitem respectul nostru pentru activitatea pe care o desfasurati zi de zi.

Mult succes in continuare si un sincer „LA MULTI ANI!” SEFUL INSPECTORATULUI DE POLITIE JUDETEAN BUZAU Comisar-șef de poliție, PANTAZI VIRGIL-LAURENȚIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here