La Cislău au fost amenajate noile rigole pentru scurgerea apelor pluviale, acces la proprietăți, montare borduri carosabile, completare la cotă strat de piatră spartă şi straturi rutiere din mixtură asfaltică. În fapt, lucrările de asfaltare sunt aproape de finalizare.
„La momentul acesta, se finalizează lucrările de asfaltare din întregul sat. Practic, sunt primii kilometri de asfalt de pe Valea Aninoasei. Dar sunt primii kilometri de asfalt după ce am finalizat lucrările la reţeaua de canalizare. Aşa am văzut eu lucrurile dintotdeauna, din punctul meu de vedere aceasta este ordinea firească”, ne spune Dumitru Mitroiu.
Bărăști este un alt sat ce va fi modernizat. Potrivit Primarului Dumitru Mitroiu, în paralel vor fi incluse în programul de asfaltare toate străzile care vor fi cuprinse în PNDL, cu finanţare de la Guvernul României şi alte câteva de străzi prevăzute în proiectul care va fi finanţat cu fonduri europene în satul Buda Crăciunești.
„Asfaltarea străzilor este un proces complex şi foarte costisitor, motiv pentru care administrația locală a căutat cele mai bune variante pentru a cuprinde cât mai multe artere în programe guvernamentale sau europene, astfel încât locuitorii Cislăului să poată beneficia de un număr cât mai mare de străzi refăcute în perioada care urmează. Îi asigurăm pe cetățeni că aceasta este principala prioritate a Primăriei Cislău, aparatul administrativ făcând în permanenţă eforturi pentru rezolvarea acestei probleme”, ne-a mai precizat Dumitru Mitroiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here