catuse-1
Un buzoian de 35 de ani care avea permisul suspendat din anul 2005 a provocat duminică un accident de circulație în urma căruia a rănit un om. Mai mult decât atât, șoferul era băut mangă.
”Duminică în jurul orei 19.30, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Republicii din direcția Unirii către strada Horticolei, un buzoian de 35 de ani a acroșat și accidentat un bărbat de 48 de ani din comuna Merei, care se angajase în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni, semnalizată corespunzător.
Pietonul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Buzău pentru îngrijiri de specialitate, însă nu a rămas internat.
Buzoianul de 35 de ani a fost testat alcoolscopic, aparatul etilotest indicând o concentrație alcoolică de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției s-a constatat că buzoianul avea permisul de conducere anulat.
Împotriva acestuia s-a luat măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore iar cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri”, menționează IPJ Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here