florin toader
Aleșii municipali de la PNL, dar și filiala județeană a partidului, cer ca pesedistul Florin Toader, aflat în prezent în centrul unui mega-scandal, să demisioneze din funcția de consilier local municipal, postură în care se află de la finele anului 2014.

„Argumentăm acest demers prin incidentele de săptămâna trecută al căror protagonist a fost domnul Florin Toader. Mai mult decât atât, pe numele domniei-sale există, în prezent, un dosar de urmărire penală, fapt ce-l face incompatibil cu calitatea de consilier local municipal. Considerăm că este inadmisibil ca oameni cu o asemenea moralitate și comportament precum domnul Florin Toader să hotărască destinele locuitorilor municipiului Buzău”, se arată într-un comunicat de presă al liberalilor buzoieni.

Consilierul municipal PSD Florin Toader, care este finul de cununie al primarului Constantin Boșcodeală, se află în prezent în centrul unui scandal de proporții. Împotriva lui Toader, o adolescentă de 17 ani a depus o plângere la Poliție, iar oamenii legii au întocmit dosar penal.
Adolescenta îl acuză pe consilierul local municipal Florin Toader că a lovit-o sub privirile mai multor persoane, după ce înainte i-ar fi făcut avansuri.
„În cauză a fost întocmit dosar penal şi se efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor cauzei. La dosar nu a fost depus încă certificatul medico-legal, în funcţie de acest act se va face încadrarea”, a declarat comisarul Doiniţa Mihalache, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Buzău.

Adolescenta a povestit că Florin Toader i-ar fi făcut mai întâi avansuri, după care ar fi lovit-o sub privirile mai multor persoane care se aflau pe una din terasele consilierului local, terasă situată în târgul Drăgaica.

Fata de 17 ani nu este singura angajată care îl acuză pe consilierul Florin Toader de reacţii violente. Şi alte tinere, unele minore, susţin că alesul local le-a angajat la terasele pe care le deţine, dar ulterior ar fi avut faţă de ele un comportament inadecvat. O minoră de 15 ani a fost angajată de consilierul local PSD Florin Toader pe 5 iunie, iar după o săptămână fata a renunţat la serviciu ca urmare a unui pretins comportament necuviincios al consilierului municipal. Pentru că ar fi refuzat să o plătească pentru perioada lucrată, fata a făcut şi plângere la Inspectoratul Teritorial de Muncă Buzău.

„Marţi, la ora 9.00, domnul Toader este invitat la ITM pentru a discuta despre cele reclamate. Am demarat controale la firmele sale din Târgul Drăgaica, după ce am înregistrat la sediul instituţiei plângeri din partea unor angajate care acuză timpul de lucru. Minorele au voie să lucreze patru ore, dar ele spun că ajung să muncească mult mai mult. Concluziile vor fi trase după discuţia cu reclamatul”, a declarat inspectorul şef al ITM, Buzău, Cecilia Manolescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here