protest-prefectura1
Liberalii pichetează vineri Instituția Prefectului.
Potrivit deputatului PNL Cezar Preda, circa 50 de liberali se vor aduna la ora 13.00 în fața Prefecturii, în semn de protest față de faptul că premierul Victor Ponta nu a venit până acum în fața națiunii pentru a explica de ce nui s-a putut vota în străinătate la alegerile din noiembrie 2014.
” Vom picheta prefecturile. Vineri, de la ora 13. 00, 50 de oameni de la PNL vor fi în fața Prefecturii pentru ca buzoienii să știe că trebuia să primească răspuns de ce nu s a putut vota în străinătate si ce legislație trebuia făcută ca aceste probleme vot să nu se mai repete. Eu voi fi în sală și voi vota pentru moțiune urmând ca evoluția prim ministrului s-o vedem cu toții, să vedem cum va reuși să pescuiască în apele tulburi în care e acuzat penal iar partidul s a făcut scut în fața domniei sale”, a spus Cezar Preda.
În același context, Cezar Preda, a declarat că neprezentarea motivelor pentru care românii din diaspora nu au putut vota la alegerile din noiembrie 2014 se traduce prin implicarea premierului Victor Ponta în blocarea scrutinului în străinătate.
”Moțiunea de cenzură este o acțiune a PNL care era absolut necesară acum la 6 luni de la alegerile prezidențiale. A fost timp suficient ca premierul să poată să prezinte tuturor ce s- a întâmplat în noiembrie 2014, de ce zeci de mii de romani nu au putut să voteze. Dacă premierul nu a prezentat situația in fața Parlamentului, a națiunii sunt convins că el este cel care a dat ordin ca alegerile să fie blocate. Altfel nu are justificare”, a spus Cezar Preda.
Parlamentarul a declarat că premierul nu poate fi ”doar al PSD-ului, al bugetarilor sau al românilor din România”, ci el trebuie să fie prim-ministrul Guvernului României care să-i reprezinte pe toți românii, indiferent că sunt pe teritoriul României ori în orice alt colț al lumii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here