preda-romanescu-2
Partidul Național Liberal se întrunește joi în prima ședință a Comitetului Județean Executiv, pentru a-și desemna membrii. Este vorba despre un total de 28 de persoane, 19 de la vechiul PNL și 9 de la PDL, ambele formațiuni aflându-se acum sub sigla Partidului Național Liberal.
Din structura de conducere vor face parte de drept parlamentarii de la cele două aripi politice cărora li se vor alătura alți membri desemnați de către conducerile fiecărei structuri politice în parte.
Practic, din Comitetul Județean Executiv vor face parte, fără doar și poate, senatorul Doina Tudor, deputatul Erland Cocei, ambii din vechiul PNL și deputatul Cezar Preda de la PDL.
De asemenea, din forul de conducere al noului PNL va face parte liberalul Cristinel Romanescu.
Celelalte persoane care vor fi membre ale Comitetului Județean Executiv al PNL vor fi desemnate în cursul zilei într-o ședință comună a celor două aripi, respectiv vechiul PNL și PDL. După ce echipa va fi completă, conducerea PNL Buzău va trebui să trimită la București lista cu structura de conducere completă a organizației județene a PNL.
După înființarea Comitetului județean executiv, vor trebui să ia ființă Comitetele locale executive, termenul limită pentru constituirea acestor foruri fiind 31 martie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here