Dorin BADULESCU

Conducerea PNL Buzău, în speță copreședinții Cezar Preda și Dorin Bădulescu, au susținut duminică o conferință de presă la care au fost abordate mai multe subiecte la ordinea zilei.
Printre acestea s-a aflat și cei legat de majorarea tarifelor de către Compania de Apă la apa potabilă, proiect ce iniţial s-a aflat pe ordinea de zi a ultimei şedinţe a Consiliului Judeţean, ulterior fiind retras.
Subiectul a fost abordat de Dorin Bădulescu care a atacat decizia Companiei de Apă de a majora preţurile şi a lansat un tir de critici la adresa adversarilor politici de la PSD.
“Am văzut nemulţumirea unor reprezentanţi ai Partidului Social Democrat că PNL a votat ca un ceas elveţian şi a respins anumite proiecte propuse de PSD care ascundeau în spatele lor interese mai mult sau mai puţin oculte. PNL funcţionează şi funcţionează foarte bine. De acum s-a terminat cu huzurul PSD în judeţul Buzău. Nu cred că mai poate contesta cineva calitatea oamenilor din interior. În ceea ce priveşte proiectul cel mai important, cel legat de preţul la apă, a fost retras de pe ordinea de zi şi nimeni nu şi-a pus întrebarea de ce. Vă răspund eu: pentru că nu trecea, chiar cu voturile PSD. Nu trecea pentru că nu este un proiect drept, nu este un proiect normal, care să ajute în vreun mod cetăţenii judeţului Buzău şi le bagă forţat mâna în buzunar, şi pe de altă parte este nelegal. Lucrurile sunt ascunse. Există interesul Companiei de Apă de a scoate bani din buzunarele buzoienilor pentru a cumpăra sedii, eventual pentru a le repara. Creştem preţul la apă ca să avem sedii(…)Trebuie să avem personal TESA de 3-4 ori mai mult decât personalul care munceşte efectiv? La Pogoanele sunt o şleahtă care stau toată ziua. Nici nu au ce face pentru că investiţii la Pogoanele s-au făcut prea puţine. Stau pe banii buzoienilor. Consilierii judeţeni ai PNL se văd nevoiţi să atace în justiţie această hotărâre şi să oblige Consiliul Judeţean să atace la rândul ei, dacă nu, vom ataca individual”, a declarat Bădulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here