Marius Lungu, liberal cu ștate vechi și trezorier al partidului până nu demult, ar da cu subsemnatul la Direcția Națională Anticorupție. Surse de presă susțin că liberalul care a ținut evidența banilor intrați și ieșiți din filiala buzoiană a PNL ar fi fost luat cu mandat de aducere și dus în fața procurorilor DNA, pentru unele explicații, cel mai probabil privind fondurile de care a beneficiat organizația înaintea și în timpul campaniei din anul 2008.
Prezența lui Lungu la DNA, așa cum dau ca sigură sursele, ar avea legătură cu ultimele dezvăluiri făcute de după gratii de președintele suspendat al Consiliului Județean, Cristi Bîgiu, dezvăluiri conform cărora parte din banii luați drept mită în urma retrocedării a 15 hectare de teren către primarul comunei Jilava, Adrian Mladin, ar fi fost donați de acesta și folosiți în campania electorală din anul 2008, când au fost alegeri locale și parlamentare.
În anul 2008, Marius Lungu era trezorier al PNL. În prezent, acesta este angajat în cadrul Serviciului Economic al Consiliului Județean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here