Raul Florescu PDL
Liberalul Raul Florescu a explicat joi într-o conferință de presă motivele care i-au determinat pe consilierii din partidul din care face parte să nu voteze în mai multe rânduri proiectul privind darea în folosință a clădirii Muzeului Județean Buzău.
Florescu a declarat că aleșii județeni de la PDL și PNL aveau dubii cu privire la afacerile ce urmau să fie desfășurate de conducerea Consiliului Județean Buzău, în urma dării în folosință a muzeului. Liberalul susține că imediat după ce proiectul privind deschiderea obiectivului a trecut, conducerea Consiliului Județean Buzău a organizat o licitație prin care o firmă de casă a câștigat un contract gras.
”Am avut foarte multe dubii. Acum înțelegem insistența cu care s-a cerut votarea acelui proiect, printre altele. Imediat după ce proiectul a fost votat a apărut o licitație pentru rafturile pentru muzeu în valoare de 27 de miliarde, dar foarte rapid a apărut această licitație, câștigată de o firmă care nu știu dacă are în domeniul său de activitate fabricarea de rafturi. Mai mult, am înțeles că firma e o abonată la tot ce înseamnă lucrări prin atribuire directă în ultimii doi ani la Consiliul Județean. Probabil că s-au derulat sume foarte mari”, a spus Raul Florescu.
Acesta a atras atenția și asupra modului în care unii oameni au ajuns pe posturi în instituții subordonate Consiliului Județean Buzău, deși nu au nici în clin nici în mânecă cu ce le cer funcțiile în care au fost puși, cu ajutorul unor persoane importante.
”S-a politizat până și mătura femeii de serviciu, sunt aduși tot felul de oameni care n-au treabă cu posturile în care sunt numiți. La Spitalul Județean s-a adus vânzătorul de umerașe care e director și care nu știe ce se întâmplă”, a mai spus Raul Florescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here