Declarații surprinzătoare, astăzi, la conferința de presă organizată la sediul PNL Buzău, eveniment la care a participat președintele regional pe zona de Sud-Est, Victor Paul Dobre, fost ministru delegat pentru Administrație, alături de liderul organizației județene, deputatul Cristinel Romanescu.

Ambii lideri au recunoscut că, la Buzău, va fi o bătălie grea împotriva PSD. De pildă, Victor Paul Dobre a avut un mesaj deloc mobilizator pentru activiștii liberali buzoieni: ”Aici e greu! Aici e greu, pentru că un județ în care PSD a fost pe primul loc în 2016, un an formidabil pentru PSD. E o filială puternică. E bârlogul lui Marcel Ciolacu, bârlogul lupului. Colegii mei de la Buzău au o bătălie foarte grea!

La rândul său, șeful PNL Buzău, deputatul Cristinel Romanescu, a precizat că filiala buzoiană va avea cea mai grea luptă electorală din țară: “Noi, cei de la Buzău, avem nevoie de experiența pe care domnul ministru o are. E bine să ne viziteze cât mai des, să ne susțină, pentru că noi, la Buzău, după cum bine știți, avem nevoie de sprijin. Poate subiectiv, eu consider că avem cel mai greu județ din România la momentul acesta, având în vedere că domnul președinte interimar Marcel Ciolacu este aici și organizația PSD este una dintre cele mai puternice din țară, dacă nu cea mai puternică.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here