Raul Florescu
Consilierul județean Raul Florescu a catalogat ca oportună decizia vicepreședintelui Consiliului Județean Buzău, Cristinel Romanescu, de a se retrage din cursa pentru șefia instituției, lăsând cale liberă social democratului Petre Emanoil Neagu să-și asume răspunderea în funcția rămasă liberă după suspendarea colegului său de partid, Cristi Bîgiu.
” A făcut foarte bine că s-a retras, altfel ar fi ieșit din linia partidului, pentru că linia noului PNL este să facă orice împotriva PSD, orice înseamnă opoziție, nu vrem nici o funcție sau poziție care să fie ocupată cu sprijinul PSD. Așa cum e configurația Consiliului Județean nu s-ar fi putut ajunge acum la această funcție decât cu sprijinul PSD”, a spus Raul Florescu.

Acesta a adăugat că speră ca Petre Emanoil Neagu, devenit președinte interimar al CJ Buzău, să nu continue linia pe care a mers fostul președinte, Cristi Bîgiu, suspendat pentru luare de mită.
” Am fost critic când a fost vorba de netransparență și lucruri nefăcute bine și corect. Dacă le va face bine nu va avea parte de critici, dacă va merge pe aceeași linie, că înțeleg că vrea continuitate, va avea parte de aceeași opoziție” a mai spus Raul Florescu.
Petre Emanoil Neagu a fost ales vineri președinte interimar al Consiliului Județean Buzău, după ce Cristinel Romanescu s-a retras din cursă. Neagu a fost votat de 20 de consilieri în timp ce 9 buletine au fost declarate nule. Mai precis, 7 dintre buletinele de vot au fost găsite goale, iar pe 2 dintre ele a fost bifată atît rubrica „pentru” cât şi cea „împotrivă”, fiind vorba despre voturile consilierilor PPDD și PNL, atât din aripa liberală cât și din aripa democrat liberală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here