Liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu, reacționează la două zile după apariția în spațiul public a unui filmuleț menit a-l compromite pe edilul municipiului, Constantin Boșcodeală. Reacția vine având în vedere că la finalul filmulețului care a făcut înconjurul țării este menționat numele lui Marcel Ciolacu iar autorul montajului precizează că va urma o nouă filmare, de asemenea, compromițătoare cu actualul lider al PSD Buzău.
Într-o postare pe facebook, deputatul PSD de Buzău, Marcel Ciolacu, anunță că, având în vedere șantajul la care este supus, se va adresa organelor statului.
”Am văzut ieri filmulețul care a rulat pe internet. Nu mă pot pronunța asupra veridicității și autenticității filmării, aceasta fiind atribuția instituțiilor abilitate și a specialiștilor în domeniu.
La sfârșitul filmării este menționat și numele meu în ceea ce pare un șantaj, motiv pentru care mă voi adresa instituțiilor abilitate. Cu siguranță am fost menționat tocmai pentru a fi atras în acest scandal, ca președinte al PSD Buzău. Garantez că nu există nici un fel de filmare cu mine!”, a menționat pe facebook parlamentarul buzoian.

Având în vedere zvonurile că cei care ar fi împrăștiat pe piață filmulețul în care se presupune că ar fi primarul Boșcodeală ar fi chiar oameni din interiorul PSD, Ciolacu spune că dacă se va demonstra acest aspect, atunci cei în cauză nu mai au ce căuta în viața politică. Vor fi excluși fără doar și poate, a spus răspicat președintele organizației județene a PSD Buzău.
” Apariția acestui material într-un an electoral, chiar înainte de campanie, mi se pare un atac mai mult decât josnic, iar cei care au distribuit această filmare vor trebui să răspundă conform legilor în vigoare, cu atât mai mult dacă se va dovedi a fi un fals. În situația în care sunt implicați oameni politici, aceștia nu mai au ce căuta în viața politică, din punctul meu de vedere. Dreptul la viață privată este unul garantat și așa trebuie să rămână! A trecut vremea campaniilor electorale murdare și mârșave, iar cei care mai adoptă astfel de practici dovedesc că sunt depășiți de vremurile în care trăim.
Fac apel către toți colegii, către tot spectrul politic, să avem dezbateri pe proiecte, constructive. Aceasta este o abordare corectă, pe care o doresc și o merită românii!
Repet, daca cumva se va dovedi implicarea unor colegi din PSD, aceștia vor fi excluși din partid, indiferent de poziția deținută, conform normelor de etică adoptate anul trecut. În același timp, vom întrerupe orice colaborare politică cu orice aliat al partidului, dacă se atestă faptul că stă la baza transmiterii înregistrării respective”, a conchis liderul PSD Buzău, Marcel Ciolacu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here