Veste bună pentru părinţi şi elevi. Începând de luni, societatea de transport local introduce pe trasee două linii noi, zona şcolară 118 şi zona şcolară 119. În acest fel, elevii vor reuşi să ajungă mai uşor la şcoală din orice colţ al oraşului şi poate va mai dispărea şi aglomeraţia produsă de părinţii care îşi aduceau copiii cu maşina la şcoală.

Aglomeraţia din oraş, dar şi solicitările părinţilor şi cadrelor didactice au determinat conducerea Trans Bus să caute o soluţie pentru a ajuta elevii să ajungă mai uşor la şcoală. Aşa se face că începând de luni, două linii noi vor apărea pe trasee. Este vorba despre zona şcolară 118 care va merge de la Şoseaua Brăilei până la Micro 14 şi zona şcolară 119 care va merge de la fostul liceu de poliţie şi va ajunge până la rondul de pe Oltului.

Programele de circulaţie ale autobuzelor vor fi făcute în funcţie de orele la care intră şi ies elevii de la ore. Mai exact, dimineaţa, la prânz şi seara. Totodată, Trans Bus a decis înfiinţarea a două noi staţii de autobuz pe strada Transilvaniei.

Elevii vor putea circula pe zonele şcolare cu abonamentele eliberate de unităţile de învăţământ. Traseele zonelor şcolare pot fi consultate pe pagina de internet a Trans Bus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here